Kom in actie

Wil je gezinnen met een kind met kanker steunen? Voor de meeste kinderen betekent de KanjerKetting ongelofelijk veel. Help ons daarom de KanjerKetting niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst te garanderen en kom voor de kinderen in actie.

Wil je een actie doen maar heb je geen idee wat en hoe? We geven hieronder enkele inspirerende ideeën. Je kunt je actie ook eenvoudig starten via ons platform Samen Steun Je Sterker. Nog eenvoudiger is het om via het platform een actie te steunen. Lees hoe simpel dit gaat:

‘Via mijn actiepagina kun je anoniem of met naam en bericht een bedrag schenken en het bedrag direct overmaken via iDeal naar het juiste nummer. Nog makkelijker dan een webshop-bestelling! (moeder van Roza)

Natuurlijk zijn er nog meer manieren waarmee je de KanjerKetting en andere activiteiten van de VOKK steunt. Zoals bestellen via YouBeDo of SponsorKliks, kopen van KanjerMutsen en inleveren van je VVV-bonnen. Zie voor meer mogelijkheden de pagina Hoe steun je ons op de VOKK-site.

Polsbandjes ‘Kanjers met LEF’
Heb je geen inspiratie, verkoop dan polsbandjes. Op school, op je werk of tijdens een activiteit. Stuur een mail naar actie@vokk.nl voor meer informatie en het bestellen van de bandjes.
Sportevenement
Organiseer een sponsorloop of een voetbalwedstrijd, loop mee met de Nijmeegse Vierdaagse of de Dam tot Damloop of geef je op voor de beklimming van de Mont Ventoux. En laat je sponsoren, bijvoorbeeld per rondje, inschrijving of kilometer.
Kerst- of paasmarkt
Bak koekjes, maak bloemstukjes of andere knutselwerkjes en verkoop deze of spulletjes die je verzameld hebt op bijvoorbeeld een kerst- of paasmarkt.
Rommelmarkt
Verzamel kleding, speelgoed, boeken of andere spulletjes en verkoop deze op een rommelmarkt, bijvoorbeeld tijdens Koningsdag.
Eindebehandelingsfeest
Organiseer een feest n.a.v. het behalen van de bloemenkraal en vraag je familie en vrienden geld te doneren voor het goede doel.
Benefietfeest
Organiseer een groot feest en zamel met entree of drankjes en hapjes geld in. Zo’n feest biedt ook een mooie gelegenheid de polsbandjes ‘Kanjers met LEF’ onder de aandacht te brengen en te verkopen.
Collectebus
Plaats een collectebus bij je sportclub, favoriete winkel of gezondheidscentrum. Wij hebben hiervoor speciale bussen. Voor meer informatie en het aanvragen van een collectebus, mail naar actie@vokk.nl.
Statiegeld en lege flessen
Vraag de plaatselijke supermarkt gedurende een bepaalde tijd om de inkomsten van de statiegeldbonnen aan het goede doel te schenken en/of zamel zelf lege flessen in.
Inzamelen mobiele telefoons en cartridges
Heb je nog cartridges en mobiele telefoons die je niet meer gebruikt? Gooi deze niet weg, maar lever ze in! Cartridges en mobieltjes zijn geld waard. Voor alle bruikbare items ontvangen wij een vergoeding. Inzamelen is ook goed voor het milieu. De ingeleverde producten worden hergebruikt of gerecycleden krijgen zo een tweede leven. Voor meer informatie klik hier.

Bezoek de pagina overzicht acties en giften voor nog meer inspiratie.