Doe een actie

Wilt u een actie doen maar heeft u geen idee hoe? Hier vindt u enkele inspirerende ideeën.
Een actie starten of steunen kan heel makkelijk via onze site Samen Steun Je Sterker.

Sportief sponsorevenement
Organiseer een sponsorloop waarbij de deelnemers zich per kilometer of ronde laten sponsoren. Of een voetbalwedstrijd of competitie waarbij elk team zich per doelpunt of gewonnen wedstrijd laat sponsoren. Er zijn meer mogelijkheden, zoals een fietstocht of zwemwedstrijd. Of loop mee met de Vierdaagse.
Sponsordictee
Organiseer een sponsordictee met de klas of school. De leerlingen kunnen zich per goed antwoord of per punt laten sponsoren.
Kaartenactie
Denk eens aan een kaartverkoop. De VOKK heeft hiervoor kaarten en kaartensets beschikbaar. Als u die gebruikt komt de gehele opbrengst ten goede aan de KanjerKetting.
Schilderijen van Joost and Friends
Joost Pastoor is 13 jaar en schildert prachtig. Hij verkoopt zijn schilderijen voor de KanjerKetting. Leuk om dit als actie op te pakken. De schilderijen zijn ook geschikt voor een veiling.
Polsbandjesverkoop
Verkoop op school, op het werk of tijdens een markt de polsbandjes Kanjers met LEF, te bestellen bij de VOKK.
Toneelstuk, musical of muziekuitvoering
Opbrengsten van een toneelstuk, musical of muziekuitvoering kunnen (deels) ten goede komen van de KanjerKetting.
Kerst- of paasmarkt
Bestem de opbrengst van de verkoop van kerstkoekjes, kerststukjes, kaarsen en andere kerstspullen voor de KanjerKetting. Of doe hetzelfde met de verkoop van paaseitjes, paastakken en paasstukjes.
Rommelmarkt
Ook een rommelmarkt is een manier om geld op te halen. Iedereen heeft wel spullen die niet meer gebruikt worden.
Dansavond
Een dans- of feestavond is een gezellig manier om geld op te halen. Hef entree en / of leg een bedrag op elke consumptie.
Boeken kopen via YouBeDo
YouBeDo.com biedt dezelfde boeken voor dezelfde prijs aan, maar doneert 10% van het aankoopbedrag aan een goed doel dat jij als klant kiest. Koop je boeken daarom via YouBeDo en steun de VOKK/KanjerKetting. Gewoon even aanvinken als je je aankoop doet. Bedankt!
VVV-cadeaubonnen
Heb je nog VVV-cadeaubonnen liggen en kom je er niet toe ze te besteden? Steun ons en stuur ze naar: VOKK, Antwoordnummer 2420, 3430 VB Nieuwegein. Het geld dat we ervoor krijgen zullen we goed besteden.

Nog enkele suggesties: loterij tijdens een van bovengenoemde acties, wijnverkoop, kerstbomen ophalen, flessen verzamelen, auto's wassen...